Digital Strategy Opleidingen

Digitalstrategy.nl heeft in samenwerking met The Hague Executive Campus een unieke lijn van opleidingen ontwikkeld voor Digital Strategy professionals en managers, waaronder een drietal gespecialiseerde Masteropleidingen, die zijn geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands Vlaams Accrediteringsorganisatie).

De filosofie van The Hague Executive Campus is het juist zo moeten zijn dat senior lijnmanagement de regievoering in handen neemt van competenties die een organisatie moet ontwikkelen om ook op langere termijn levensvatbaar te blijven. Juist in een tijdperk waarin door steeds radicaler wordende innovaties en technologieën de levenscyclus van organisaties exponentieel korter wordt, is de ontwikkeling van generieke competenties niet meer toereikend.

Alle digitalstrategy.nl programma’s zijn tot stand gekomen in een co-creatie setting. Bij de totstandkoming van het opleidingscurriculum is nauwlettend en nadrukkelijk geluisterd naar opleidingsexperts van onderwijsinstelling Avans+, onderzoekers van top universiteiten en eindverantwoordelijke professionals van toonaangevende Nederlandse bedrijven. Hierdoor is een balans tussen de bedrijfskundige, marketing, en online vakken gerealiseerd, met als doel de fundamentele vorming van senior professionals met serieuze carrièreambities.

De leerlijn in Digital Strategy omvat ontwikkelingsmogelijkheden in digitale strategie, voor werkende professionals, vanaf het niveau van trainee met minimaal een HBO opleiding en 2 jaar werkervaring tot en met de rang van Chief Digital Officer (CDO), top professionals met minstens 10 jaar relevante werkervaring. De leerlijn is ontwikkeld voor hoger opgeleide marketeers (Master of Marketing, MM), bèta professionals (Master of ICT & Business Innovation, MBI) en leden van het midden- en hoger management (Master of Strategic Management, MSM). Het doel van alle programma’s is fundamentele persoonlijke en inhoudelijke vorming om hogere management posities te bekleden binnen het werkveld van Digital Strategy of.com ondernemingen. De facto kunnen alle masteropleidingen binnen de leerlijn Digital Strategy dus worden beschouwd als fundamentele managementopleidingen.Digital campus

Alle opleidingen van Digital Strategy worden verzorgd door:

[widget id=”text-4″]

Contactformulier
 


Share