Partners

Digitalstrategy.nl is partner van The Hague Executive CampusDigital Campus en Digitalz als digitale homebase voor professionals die dagelijks te maken hebben met de constant en in hoog tempo veranderende wereld van het internet.

Als kennisinstituut gaan wij veel verder door kennis te ontwikkelen én met elkaar te delen. Zo willen wij als kennisinstelling  bijdragen aan lerende organisaties. Afgezien van de blog, expert community en kenniscentrum functie faciliteert digitalstrategy.nl daarom ook samen met The Hague Executive Campus leergangen binnen het “Digital Strategy” domein.

The Hague Executive Campus

Partners Digitalstrategy.nl The Hague Executive Campus DPA Online Marketing The Hague Executive Campus is een kennisexpertisecentrum dat opleidingen op maat ontwikkelt voor hoogopgeleide professionals en het midden- en hoger management van grote (internationale) organisaties. Deze opleidingen vinden plaats bij de klant op locatie of in het eigen opleidingscentrum in Den Haag.  Alle Nederlandse opleidingen staan onder toezicht en verantwoordelijkheid van Hogeschool Avans en Avans+. De door The Hague Executive Campus aangeboden Nederlandse Bachelor en Master programma’s zijn geaccrediteerd door het NVAO (Nederlands Vlaams Accreditering Organisatie).

Digitalz

Digitalz is een invite only, peer-to-peer community van Digital Experts. Hiermee vindt, bindt en boeit Digitalz, digitale Digitalz logotalenten door Top werkgevers (Digirati’s)  direct toegang te geven tot de experts en expertise uit de Digitalz.nl community. Mede hierdoor wordt toegang tot kennis en de afstand tot deze snel ontwikkelde arbeidsmarkt verkleint. Bovendien biedt dit tevens een economisch alternatief ten opzicht van klassieke Werving & Selectie bureaus. In de expert community van Digitalz kun je o.a. professionals en experts vinden op het gebied van:

– Online/Digital Marketeers
– Front -en back-end developers
– Data -en Web Analisten

 


[widget id=”text-4″]

Contactformulier
 

Share